Termeni & Conditii

 

Clientul este de acord cu Termenii & Conditiile MobilaMall.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenele si conditiile de mai jos pentru o cat mai corecta folosire a site-ului. Pentru comenzi efectuate prin intermediul site-ului www.mobilamall.ro (website, telefonic, email sau alta modalitate), pagina web ce apartine AAB Team Alliance SRL clientul isi asuma prezentele termene si conditii. AAB Team Alliance S.R.L. este proprietarul site-ului www.mobilamall.ro si prezinta pe site produsele diversilor producatori locali si importatori. AAB Team Alliance S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari la magazinul virtual, fara notificari prealabile, inclusiv la termenele si conditiile existente. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU UTILIZATI acest site.

 

Obligatii de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Pentru efectuarea review-urilor la produse este necesara utilizarea numelui real pe care a fost efectuata comanda, altfel ne rezervam dreptul de a sterge acel review.

 

Efectuarea comenzii

Comenzile inregistrate on-line sau telefonic vor fi procesate in vederea livrarii numai dupa incasarea contravalorii facturii proforme emisa in urma trimiterii unei comenzi, in cel mult doua zile lucratoare. Produsele comandate vor fi retinute la dispozitia clientului doua zile lucratoare. Daca la finalul acestui interval contravaloarea facturii proforma nu a fost incasata, comanda se anuleaza. Platile pentru facturile proforma emise pe numele clientului se pot face prin ordin de plata - OP, numerar sau prin internet banking in contul societatii comerciale AAB Team Alliance S.R.L. (vezi Cum cumpar si Modalitati de plata).

 

Preturi

Preturile produselor magazinului on-line www.mobilamall.ro sunt exprimate in Lei, includ T.V.A., transportul aferent fiind platit suplimentar de catre cumparator. Anumite produse pot necesita personal specializat pentru montaj. In montaj este inclus montajul piesei de mobilier achizitionate nu si instalarea pe perete, daca este cazul. www.mobilamall.ro isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor atunci cand considera necesar. Schimbarile vor fi vizibile pe site.

 

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. 
Vom putea refuza o comanda daca: nu avem pe stoc produsul comandat. Exista posibilitatea ca un produs sa apara in stoc pe site, dar sa fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp si pot exista mici inadvertente privind stocul real afisat; a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului; nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.).

 

Oferte speciale

AAB Team Alliance S.R.L. poate alege anumite produse pentru promotii, acestea fiind vizibile la capitolul Oferte speciale.

 

Livrarea si receptia produselor

Dupa incasarea contravalorii facturii proforma, va fi confirmata telefonic sau prin e-mail data estimativa de livrare, precum si costurile de transport. Receptia produselor livrate se face la domiciliul sau sediul clientului, de catre client. Livrarea se considera incheiata in momentul in care clientul semneaza AWB-ul firmei de transport. Nu se admit reclamatii ulterioare privind integritatea anumitor elemente. Livrarea marfii comandate si platite se poate face utilizand serviciul de transport prin parteneri cu care societate comeriala are intelegeri de colaborare. In costul transportului (achitat de catre client sau oferit gratuit de catre www.mobilamall.ro), nu este inclus si costul montajului. Produsele se livreaza demontate (inclusiv scaunele). Produsele voluminoase se transporta pana in fata locatiei clientului. Estimarea costului de transport se va transmite catre client odata cu trimiterea facturii proforma. Clientul va primi in format electronic factura fiscala care are si rol de certificat de garantie. Garantia produselor este de 12 luni de la data inscrisa pe factura si se refera la eventuale vicii de fabricatie.

 

Garantia produselor

Pentru a putea face obiectul unei garantii, fiecare produs trebuie insotit de actele cu care s-a facut livrarea (aviz de exepeditie, factura, certificat de garantie etc). Clientul se obliga sa formuleze in scris si sa transmita catre S.C. AAB Team Alliance S.R.L. motivul solicitarii garantiei. Alegerea modalitatii de solutionare a cererii de garantie se va face de catre AAB Team Alliance S.R.L. In cazul cererii de garantie transportul pana la sediul producatorului se face pe cheltuiala cumparatorului. Perioada de rezolvare a recalmatiei de la data sesizarii este cea prevazuta de lege, garantie prelungindu-se cu durata in care a fost produsul in reparatie. In cazul in care produsul nu poate fi reparat, el va fi inlocuit cu un alt produs ales de cumparator, cu plata diferentelor de pret. In cazul in care cumparatorul nu doreste un alt produs, clientului i se returneaza suma platita pe produs, diminuata proportional cu numarul de luni de utilizare a produsului din cele 24 de luni de garantie. (ex: daca produsul a fost utrilizat 6 luni de zile, se returneaza 6/24 = 75% din suma platita initial).

 

Returnarea produselor

Returul produselor comandate se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." Cheltuielile de returnare vor fi suportate exclusiv de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar. Cererea de renuntare la comanda sau la produsul cumparat se poate face numai in scris, via Email office@mobilmall.ro. Produsul poate fi returnat numai daca este trimis in ambalajul orginal, insotit de toate documentele primite (factura fiscala, certificat de garantie etc.) si numai daca nu prezinta deteriorari, respectiv urme survenite in urma manipularii incorecte sau survenite in urma montajului/demontajului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta nici o returnare, daca clientul persoana fizica nu notifica in scris (email, fax, scrisoare) faptul ca doreste returnarea unui produs. In urma acestei notificari, clientul primeste un numar de returnare, pe care-l noteaza pe coletul ce urmeaza a fi trimis firmei noastre. Produsele (ex: biblioteci, mese, canapele, fotolii, scaune etc.) personalizate de catre client (culori, materiale, finisaje etc.) respectiv produsele executate pe dimensiuni speciale (nu de serie sau care se comanda exclusiv pe baza comenzii clientului) nu vor putea fi returnate. Montajul nu include instalarea pe perete, vezi cazul bibliotecilor. Produsele ce au componente care odata asamblate nu mai pot fi demontate decat prin deteriorare fizica, nu se pot returna. Exceptie cazurile in care produsele fac obiectul garantiei. In cazul refuzului receptionarii de catre client a produselor de mobilier, clientului nu i se va returna suma deja achitata pentru produsele respective, inclusiv cost transport. "Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.mobilamall.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor ale caror produse se gasesc pe site. De aceea, AAB Team Alliance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia de catre reprezentantii fiecarui producator. www.mobilamall.ro incearca sa va prezinte cat mai fidel culorile si detaliile produselor. Daca exista anumite diferente intre nuantele prezentate de noi si cele ale produsului livrat, ele pot fi cauzate fie de setarile monitorului, fie de lumina diferita in care sunt privite (lumina naturala versus lumina blitzului), fie tehnica de fotografiere. Pentru comenzile efectuate si livrate prin intermediul www.mobilamall.ro clientul isi asuma faptul ca va primi culoarea corespunzatoare denumirii comerciale comandate. (culori si nu nuante). Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor AAB Team Alliance S.RL. fata de orice client in cazul nelivrarii este valoarea sumelor incasate de societatea comerciala de la clientul respectiv pentru produsul in cauza. AAB Team Alliance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. AAB Team Alliance S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor.

 

Denuntarea unilaterala

In situatia in care clientul doreste sa anuleze o comanda deja lansata, AAB Team Alliance S.R.L. isi rezerva dreptul de a verifica posibilitatea efectuarii acestui lucru la furnizor. In cazul in care anularea comenzii este posibila, AAB Team Alliance S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate de la client in maximum 30 de zile, din care se vor scadea comisioanele aferente transferului bancar. In cazul in care furnizorul nu mai poate anula comanda, aceasta se livreaza.

 

Confidentialitate

AAB Team Alliance S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. AAB Team Alliance S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor www.mobilamall.ro. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. AAB Team Alliance S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Contul dumneavoastra

Utilizatorii site-ului www.mobilamall.ro sunt raspunzatori pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.mobilamall.ro.

 

Securitatea informatiilor

AAB Team Alliance S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea in cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale serverului pe care este gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem de eventuale erori de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul.

 

Erori aparute in redactarea site-ului

In cazul aparitiei unor erori de redactare la anumite caracteristici ale produselor AAB Team Alliance S.R.L. isi rezerva dreptul de a anunta clientul despre eroarea aparuta si a anula comanda in situatia in care cumparatorul nu mai este de acord cu noile conditii. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat, in mod exceptional.

 

Dispute si conflicte

In cazul aparitiei oricarui conflict intre AAB Team Alliance S.R.L. - proprietarul www.mobilamall.ro si clientii sai se va incerca rezolvarea pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. In urma utilizarii acestui site, clientul isi asuma in totalitate termenii si conditiile de mai sus. Este INTERZIS accesul neautorizat pe site-ul www.mobilamall.ro, urmand ca orice incercare de frauda sa fie raportata autoritatilor competente.

 

Copyright

Elemente din continutul siteului - texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea AAB Team Alliance S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei AAB Team Alliance S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Toate fotografiile si informatiile publicate (numite generic continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre AAB Team Alliance S.R.L. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al AAB Team Alliance S.R.L.. Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.mobilamall.ro. Este interzisa folosirea sub orice forma a imaginilor de pe acest site fara un acord intre utilizator si proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare. Nici o imagine, nici o parte a site-ului sau grafica ce apartine site-ului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.