ATRMM

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Cuier pom BRANCH N
  Cuierul pom BRANCH N este un cuier office negru ce ocupa foarte putin spatiu. Are un design elegant, cu multiple elemente pentru agatat hainele. Inaltimea cuierului office BRANCH N este de 178 cm, latimea bazei este de 36 cm, iar greutatea acestuia este de 8,4 kg. Poate fi folosi..
  251 Lei
  Fără TVA: 211 Lei
 • Cuier pom DALLAS
  Cuierul pom DALLAS este un un cuier metalic argintiu, cu suport umbrela si este prevazut cu elemente din lemn fag. Cuierul office DALLAS are o inaltime de 176 cm si o latime a bazei de 34 cm si are o greutate de 6,5 kg. Necesita montaj la livrare. ..
  251 Lei
  Fără TVA: 211 Lei
 • Cuier pom ELIX
  Cuierul pom ELIX este un cuier office negru/gri ce ocupa foarte putin spatiu. Are un design elegant, cu multiple elemente pentru agatat hainele. Este prevazut si cu suport umbrele. Inaltimea cuierului ELIX este de 174 cm, latimea bazei este de 45 cm, iar greutatea acestuia este de 4,4 kg. Poate..
  213 Lei
  Fără TVA: 179 Lei
 • Cuier pom MONTE 1CR
  Cuierul pom MONTE 1CR este un cuier cromat, cu suport umbrela. Acest cuier office este prevazut cu elemente PP (polipropilena), are o inaltime de 173 cm, latimea bazei este de 54,5 cm si greutatea de 4,3 kg. Necesita montaj la livrare. ..
  184 Lei
  Fără TVA: 155 Lei
 • Cuier pom MONTE 1N
  Cuierul pom MONTE 1N este un cuier metalic negru, cu suport umbrela. Acest cuier office este prevazut cu elemente PP (polipropilena), are o inaltime de 173 cm, latimea bazei este de 54,5 cm si greutatea de 4,3 kg. Necesita montaj la livrare. ..
  144 Lei
  Fără TVA: 121 Lei
 • Cuier pom ORIONE
  Cuierul pom ORIONE este un cuier metalic negru, destinat spatiilor office, cu suport umbrela si este prevazut cu elemente din lemn fag. Cuierul office ORIONE are o inaltime de 178 cm, latimea bazei este de 36 cm, iar greutatea acestuia ajunge la 6 kg. Necesita montaj la livrare. ..
  251 Lei
  Fără TVA: 211 Lei
 • Cuier pom POMPEI
  Cuierul pom POMPEI este un un cuier metalic argintiu, cu suport umbrela si are un design elegant, fiind prevazut cu elemente din lemn fag. Cuierul office POMPEI are o inaltime de 184 cm si o latime a bazei de 34 cm si are o greutate de 9,1 kg. Necesita montaj la livrare. ..
  262 Lei
  Fără TVA: 220 Lei
 • Scaun conferinta 5950S
  Scaunele de conferinta 5950S sunt destinate sedintelor sau conferintelor, au design prietenos, care, alaturi de cadrul tip scoica din lemn stratificat, imprima spatiului o nota de caldura ce favorizeaza colaborarea. Aceste scaune conferinta au bratele realizate din lemn stratificat si sunt..
  747 Lei
  Fără TVA: 628 Lei
 • Scaun conferinta 6150S
  Scaunele de conferinta 6150S sunt destinate sedintelor sau conferintelor, au design prietenos, care, alaturi de cadrul tip scoica din lemn stratificat, imprima spatiului o nota de caldura ce favorizeaza colaborarea. Aceste scaune conferinta au bratele realizate din PU si sunt tapitate variat de la m..
  744 Lei
  Fără TVA: 625 Lei
 • Scaun directorial 5900
  Scaunul directorial 5900 face parte din gama de scaune ergonomice directoriale moderne cu spatar inalt. Este un scaun ergonomic prevazut cu mecanism oscilant. Bratele acestor scaune ergonomice, precum si steaua sunt realizate din lemn stratificat. Scaunul office 5900 este un scaun de birou..
  746 Lei
  Fără TVA: 627 Lei
 • Scaun directorial 6100
  Scaunul directorial 6100 face parte din gama de scaune ergonomice directoriale moderne cu spatar inalt. Este un scaun ergonomic prevazut cu mecanism cu balans reglabil, in functie de greutate, iar optional poate fi dotat cu mecanism multibloc. Bratele acestor scaune ergonomice sunt tapitate. Es..
  682 Lei
  Fără TVA: 573 Lei
 • Scaun ergonomic FELIX
  Scaunul office FELIX este un scaun de birou ergonomic fara manere, ce este conceput pentru cei care petrec multe ore in fata calculatorului si care au nevoie de o pozitie confortabila. Acest scaun de birou ergonomic are baza realizata din polipropilena (PP). Tapitarea scaunului este f..
  490 Lei
  Fără TVA: 412 Lei