Scaune ergonomice

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Scaun ergonomic OFF303
  Scaunul ergonomic OFF303 este un scaun confortabil pentru lucrul indelungat la birou. Are baza si bratele realizate din otel cromat, manerele sunt tapitate cu piele ecologica, roti din polipropilena (plastic dur), piston cu gaz pentru reglare pe inaltime. De asemenea, pentru acest model de scaun sez..
  Fără TVA: 270 Lei 321 Lei
 • Scaun ergonomic OFF304
  Scaunul de birou OFF304 este un model confortabil realizat din materiale moderne. Astfel, pentru sezut si spatar, pe langa un strat dens de burete - s-a folosit pentru tapitare pielea ecologica. Intreaga structura a scaunului de birou OFF304 este din otel cromat, bratele fiind tapitate la suprafata ..
  Fără TVA: 275 Lei 327 Lei
 • Scaun ergonomic OFF305
  Scaunul de birou OFF305 este modern si elegant. Are are o forma ergonomica ce permite o postura corecta a utilizatorului sau si este tapitat cu piele ecologica de calitate si este usor de intretinut. Scaunulul de birou OFF305 este prevazut cu o baza in forma de stea cu 5 brate, un amortizor ..
  Fără TVA: 265 Lei 315 Lei
 • Scaun ergonomic OFF399
  Celor pasionati de cursele auto le oferim acest model de scaun ergonomic office OFF399. Este realizat cu fata si spatarul din mesh in combinatie cu piele ecologica, iar baza si bratele sunt realizate din polipropilena. Scaunul de birou este prevazut cu suport lombar si poate fi reglat pe inalti..
  Fără TVA: 345 Lei 411 Lei
 • Scaun ergonomic OFF693
  Scaunul ergonomic de birou OFF693 are sezutul si spatarul din piele ecologica, baza este realizata din otel cromat, iar bratele sunt din polipropilena. Scaunul are cilindru pneumatic de ridicare/coborare, sistem de balans, precum si sistem de reglare a greutatii. Inaltimea maxima a scaunul..
  Fără TVA: 245 Lei 292 Lei
 • Scaun ergonomic OFFICE61
  Scaunul ergonomic OFFICE61 este un scaun de birou modern si comod. Este un model de scaun ergonomic tapitat cu piele ecologica neagra lucioasa. Bratele acestui scaun de birou sunt realizate din poliuretan si stea dotata cu 5 rotile. Scaunul ergonomic OFFICE61 este prevazut c..
  Fără TVA: 355 Lei 422 Lei
 • Scaun ergonomic OFFICE68
  Scaunul ergonomic OFFICE68 este un scaun de birou modern, cu un design aparte. Este un scaun office ce are sezutul si spatarul executate din piele ecologica, baza metalica cromata si manerele din otel acoperit cu crom cu insertii din piele sintetica. Scaunul ergonomic OFFICE..
  Fără TVA: 335 Lei 399 Lei
 • Scaun ergonomic rezistent la 150 kg OFF306
  Scaun ergonomic office OFF306 este gandit astfel incat sa reziste la o greutate de 150 de kg. Este printre putinele modele din aceasta gama. Scaunul este ergonomic, este rotativ, reglabil pe inaltime si este prevazut cu baza si manerele din otel cromat. Scaun ergonomic office OFF306 a..
  Fără TVA: 570 Lei 678 Lei
 • Scaun ergonomic FELIX
  Scaunul office FELIX este un scaun de birou ergonomic fara manere, ce este conceput pentru cei care petrec multe ore in fata calculatorului si care au nevoie de o pozitie confortabila. Acest scaun de birou ergonomic are baza realizata din polipropilena (PP). Tapitarea scaunului este f..
  Fără TVA: 412 Lei 490 Lei
 • Scaun ergonomic OFF90
  Scaunul ergonomic OFFICE90 are baza si pistonul cromate, manere din plastic si metal cromat, iar spatarul este tapitat cu mesh, pentru o buna circulatie a aerului. Sezutul este tapitat cu stofa, iar partea superioara a spatarului este din piele ecologica.  Scaunul ergonomic&nb..
  Fără TVA: 225 Lei 268 Lei