Informatii livrare

 

Date livrare si acordul clientului

Dupa trimiterea comenzii veti primi un mesaj care va include factura proforma, in care se vor stipula costul estimativ al transportului, termenul de livrare preconizat de MobilaMall.ro sau veti fi contactat telefonic de catre departamentul nostru de vanzari. Efectuarea platii de catre client inseamna implicit faptul ca clientul este de acord cu conditiile si termenele de livrare transmise de catre MobilaMall.ro.

 

Adresa livrare si costuri

Livrarea se va face la adresa de livrare transmisa de catre client, la data si in intervalul orar transmise de MobilaMall.ro. Livrarea se face prin curier, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul. Produsele se vor livra in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Costul transportului este functie de comanda transmisa si este suportat de catre client. Livrarile se fac la nivel national.

 

Nota

In conditii exceptionale, MobilaMall.ro isi rezerva dreptul de a decala termenul de livrare, dar va anunta in prealabil clientul asupra acestui lucru.